صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

تازه ها: تازه ها: چگو نه ویروس کشنده آنفلوانزای مرغی به انسان سرایت می کند.
تازه ها

به گزارش سلامت نیوز به نقل ازخبرگزاري فرانسه از پاريس، اين كشف مي‌تواند راه را براي ساخت واكسن عليه نه تنها گونه كشنده آنفلوانزا بلكه تمام انواع اين بيماري هموار سازد.

گونه‌هاي ويروس آنفلوانزا بسيارند اما تنها تعداد معدودي از آنها توانسته‌اند از مانع انتقال ويروس از گونه‌اي به گونه ديگر، عبور كنند.

گونه‌هاي شناخته شده ويروس‌هاي آنفلوانزا مانند اچ‪ ۱‬و اچ‪ ۳‬شايع‌ترين گونه‌ها هستند و در حمله به سلول‌ها در سيستم فوقاني تنفسي فوق‌العاده توانايي بسيار دارند.

در مقايسه گونه‌هاي ويروس اچ‪ ۵‬معمولا به ماكيان وحشي و اهلي محدود مي‌شوند.

اما زمانيكه آنها (اچ‪ (۵‬انسان را آلوده مي‌كنند اغلب نتايج مرگباري به دنبال دارند زيرا سيستم‌هاي ايمني قادر به تشخيص و مقابله با اين پاتوژن جديد نيستند.

طبق اعلام سازمان بهداشت جهاني، از ‪ ۳۴۸‬مورد تاييد شده آلودگي انسان به گونه "اچ‪۵‬ان‪ "۱‬آنفلوانزاي مرغي در پنج سال گذشته، ‪ ۲۱۶‬مورد يعني بيش از ‪ ۶۰‬درصد در نتيجه ابتلا به اين بيماري جان خود را از دست داده‌اند.

چيزي كه كارشناسان بهداشتي به شدت از آن بيم دارند ظهور گونه جديد اچ‪ ۵‬است كه مي‌تواند به راحتي از پرندگان به انسان‌ها سرايت كند.

اين يافته‌ها كه در مجله انگليسي "نيچر" منتشر شده است، درك علمي از اينكه چگونه ويروس‌ها خود را به سلول‌هاي داخل ريه‌هاي انسان مي‌چسبانند، دگرگون مي‌كنند.

محققان از مدت‌ها پيش مي‌دانسته‌اند كه آلودگي انسان به يك گونه آنفلوانزا به توانايي يك پروتئين در سطح اين ويروس به نام "هماگلوتينين" كه به يك گيرنده قند در مسير تنفسي مي‌چسبد، بستگي دارد.

در انسان‌ها اين گيرنده‌ها به "آلفا ‪ "۲-۶‬معروف هستند درحاليكه همتاهاي آنان در پرندگان به "آلفا ‪ "۲-۳‬معروفند.

تاكنون دانشمندان معتقد بودند كه يك چرخش ژنتيكي در اين ويروس به آن اجازه مي‌دهد كه به گيرنده‌هاي انسان بچسبد تا به گيرنده‌هاي پرندگان بدين ترتيب اين موضوع امكان جهش از گونه حيوانات به انسان را ميسر مي‌سازد.

اما در اين مطالعه كه توسط پرفسور "رام ساسيسخاران" از موسسه فناوري ماساچوست انجام شده، آمده است كه عامل مهم شكل گيرنده‌هاي قند در سلول‌هاي ريه انسان است.

گيرنده‌هاي انساني آلفا ‪ ۲-۶‬به دو شكل هستند يكي به اندازه زيادي شبيه يك چتر است و ديگري شبيه يك ميوه كاج.

محققان دريافتند كه ويروس‌هاي آنفلوانزا براي آلوده كردن انسان‌ها بايد به گيرنده‌هاي شبيه چتر بچسبند.

"جرمي برگ" مدير "موسسه ملي علوم پزشكي عمومي" كه بودجه اين تحقيق را فراهم كرده است، گفت اين مطالعه محققان را قادر مي‌سازد تا به شيوي كاملا جديدي به ويروس‌هاي آنفلوانزا نگاه كنند.

دست كم اين اكتشاف جديد به دانشمندان كمك خواهد كرد تا گونه‌هايي را كه ممكن است توانايي حمله به سيستم‌هاي تنفسي انسان را داشته باشند به سرعت تشخيص دهند.

هر سال حدود ‪ ۵۰۰‬هزار نفر در سراسر جهان به دليل ابتلا به آنفلوانزاي فصلي كه در آن يك گونه كمي از گونه‌هاي قبلي متمايز مي‌شود، جان خود را از دست مي‌دهند.

با اين وجود ويروسي كه همه‌گيري ايجاد خواهد كرد از لحاظ ژنتيكي آنقدر جديد خواهد بود كه سيستم‌هاي ايمني و واكسن‌ها براي تشخيص آن آماده نخواهند بود.


ارسال شده در مورخه : سه شنبه، 18 دی، 1386 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 6,173
بازدید ديروز : 7,627
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir