صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

جهان: درمان پارکینسون با داروهای ضد مالاریا
اخبار روز دنیادرمان پارکینسون با داروهای ضد مالاریا......

محققان موفق به بهبود بیماران مبتلا به پارکینسون از طریق دو داروی ضد مالاریا شدند.

به گزارش مهر، در حال حاضر هیچ درمان استانداردی برای توقف یا کند کردن بیماری پارکینسون وجود ندارد. درمان هایی که در حال حاضر وجود دارند براساس علائم فردی هر بیمار است.
براساس مطالعه جدیدی که در چندین دانشگاه بین المللی جهان صورت گرفت، محققان موفق به شناسایی دو داروی ضد مالاریا شدند که پیشرفت این بیماری را تحت تاثیر قرار می دهد.

تیم بین المللی این مطالعه - از جمله اعضای دانشگاه فنی نانیانگ سنگاپور، بیمارستان مک لین و دانشکده پزشکی هاروارد در بلمونت، یافته های خود را در مجموعه مقالات آکادمی ملی علوم منتشر کردند.حدوداً ۱۰ میلیون نفر در سراسر جهان مبتلا به بیماری پارکینسون هستند. پارکینسون یک بیماری دژنراتیو عصبی، ناتوان‌کننده و پیشرونده است که توسط جیمز‌پارکینسون در سال ۱۸۱۷ کشف شد. مشخصات بیماری عبارتند از حرکت کند و کاهش یافته، سفتی و لرزش عضلانی و عدم تعادل، جویدن ناقص، اختلال در بلع و در سخن گفتن.

این بیماری در اثر تحلیل سلول‌های مغزی تولید کننده دوپامین در سنین بالای ۶۰ سال رخ می‌دهد (معمولا از ۴۰ سالگی تا ۷۰ سالگی). تقریبا ۶۶% بیماران طی ۵ سال اول بیماری و ۸۰% پس از ۱۰ سال دچار ناتوانی می‌شوند
بیماری پارکینسون سلول های ترشح کننده دوپامین در مغز را دچار اختلال می کنند. دوپامین یک ماده شیمیایی برای کنترل حرکت است که در نتیجه آن سلول به تدریج دچار مرگ می شود.براساس مطالعه جدید، محققان تاثیر ۱۰۰۰ دارو را مورد بررسی قرار دادند و در بین آن ها دو داروی ضد مالاریا به عنوان روشی برای درمان این بیماری تایید شد. این دو دارو کلروکین و آمودیاکین بودند.

این دو دارو بر روی موش های آزمایشگاهی که علائم شبه پارکینسون داشتند امتحان شدند. در نتیجه مصرف این دو دارو کنترل حرکت بهبود بخشیده شد و علائم حرکت پریشی (دیسکنزی) که از عوارض مصرف داروهای کنونی پارکینسون است، در آن ها مشاهده نشد.

ارسال شده در مورخه : دوشنبه، 29 تیر، 1394 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 1,065
بازدید ديروز : 7,315
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir