صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

صنایع: دلایل خالی ماندن ظرفیت دامداری‌ها
اخبار صنایع وابستهدلایل خالی ماندن ظرفیت دامداری‌ها ......


خبرگزاری فودنا:در حالی که یک میلیون و 200 هزار تن ظرفیت تولید گوشت قرمز و 12.5 میلیون تن ظرفیت تولید شیر خام در کشور وجود دارد، سال گذشته 980 هزار تن گوشت قرمز و حدود 9.5 میلیون تن شیر خام در کشور تولید شد که عدم اجرای قانون و نبود حمایت از تولید داخل باعث خالی ماندن دامداری‌های کشور شده است.
سعید سلطانی سروستانی ـ مدیرعامل اتحادیه مرکزی دامداران ـ اظهار کرد: ظرفیت تولید شیرخام و گوشت قرمز در کشور بیش از نیاز و مصرف جامعه است اما به دلیل عدم حمایت از تولید، این ظرفیت‌ها فعال نشده و مقداری از آن‌ها خالی مانده است در صورتی که با فعال شدن ظرفیت‌های خالی تولید محصولات دامی افزایش می‌یابد و نیازی به واردات گوشت قرمز نخواهیم داشت.
وی تاکید کرد: با حمایت از تولید داخلی و تامین نیازهای خوراک دام و طیور، ظرفیت‌های خالی موجود مورد استفاده قرار می‌گیرند و تولید گوشت قرمز به حداکثر می‌رسد.
مدیرعامل اتحادیه مرکزی دامداران گفت: علیرغم اینکه طبق قانون مصوب افزایش بهره‌وری دولت مکلف شده است شیر و گوشت به صورت تضمینی و بر اساس قیمت کارشناسی شده بخرد و اعتبار لازم را در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار دهد، سال گذشته هیچ گونه خرید تضمینی برای این دو محصول صورت نگرفت و اعتباری نیز به وزارت جهاد کشاورزی برای این امر اختصاص نیافت.
سلطانی سروستانی تصریح کرد:‌ این درحالی است که طبق قانون افزایش بهره‌وری اگر قیمت بازار پایین‌تر از هزینه‌های تمام شده تولید باشد، وزارت جهاد کشاورزی باید این دو محصول پروتئینی را خریداری کنند و حتی در صورت عدم مصرف آن را دور بریزند.
به گفته او شیر به عنوان محصولی فسادپذیر اگر بازار مصرف مناسب نداشته باشد، تولیدکننده از بازار محصول خود مطمئن نخواهد بود.
وی اظهار کرد: ‌درحالی که طبق ماده چهارقانون هدفمندی‌ یارانه‌ها دولت باید شیر را ظرف مدت پنج سال هدفمند می‌کرد، اعتبارات یارانه‌ای این محصول را در سال اول قطع کرد.
سلطانی یادآور شد: در سال 89 معادل 488 میلیارد تومان اعتبار یارانه‌ای به شیر پرداخت شد و در صورتی که در سال گذشته 500 میلیارد تومان یارانه برای شیر خام مصوب شده بود این مبلغ حذف شد و در ازای آن 100 میلیارد تومان تسهیلات چهار درصدی از وجوه اداره شده پرداخت شد.
مدیرعامل اتحادیه مرکزی دامداران افزود: با توجه به اینکه واحدهای تولیدی پس از اجرای قانون هدفمندی‌ یارانه‌ها با افزایش هزینه تولید مواجه می‌شدند، مقرر شد 20 درصد از درآمد حاصل از قانون هدفمندی‌ یارانه‌ها به تولید اختصاص یابد اما تاکنون ریالی به تولیدکننده پرداخت نشده است.
وی با اشاره به افزایش هزینه سوخت، حمل و نقل، هزینه کارگری، برق و نهاده‌های دامی اظهار کرد: قیمت انواع علوفه در بخش کشاورزی افزایش یافته و نهاده‌های وارداتی نیز به دلیل مواجه شدن با تحریم‌ها، افزایش نرخ ارز و همچنین افزایش قیمت جهانی غلات، با افزایش شدید قیمت مواجه شده‌اند لذا هزینه تمام شده شیر و گوشت هم افزایش یافت اما به مشکلات تولید در این صنعت بهایی داده نمی‌شود و به جای بررسی علل این افزایش با ضرب تعزیراتی قیمت‌ها کاهش می‌یابد و درهای وارداتی گشوده می‌شوند که این امر در آینده نه چندان دور از بین رفتن تولید را در بر خواهد داشت.

ارسال شده در مورخه : سه شنبه، 30 خرداد، 1391 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 5,353
بازدید ديروز : 7,627

01. Serinews  - مدير
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir