صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

صنایع: واردات دام از مرزهای سیستان و بلوچستان مجاز اعلام شد
اخبار صنایع وابسته

واردات دام از مرزهای سیستان و بلوچستان مجاز اعلام شد......



خبرگزاری موج:استاندار سیستان و بلوچستان گفت: با هدف تنظیم بازار گوشت کشور در آستانه سال نو، واردات دام از کشور پاکستان و از طریق مرزهای این استان مجاز اعلام شد.

علی محمد آزاد در نشست ستاد استانی ساماندهی دام گفت: بر اساس تصمیم گرفته شده، دام پس از ورود به سیستان و بلوچستان و طی مراحل قرنطینه در کشتارگاهها ذبح شده و گوشت قرمز در بسته بندیهای مختلف به بازار مصرف ارسال می شود.
وی گفت: سیستان و بلوچستان 20 هزار ظرفیت قرنطینه دام دارد لذا احشام پس از ورود به کشور برای طی مراحل تشخیص سلامت، در این مراکز نگهداری می شوند.
او ادامه داد: در این راستا هیچ دستگاهی اجازه خروج دام زنده را از سیستان و بلوچستان ندارد و باید دامها پس از ورود به 24 محل پیش بینی شده قرنطینه دام منتقل شوند.
استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه محدودیتی در واردات دام وجود ندارد بیان کرد: دامها پس از نگهداری در این مراکز و تایید سلامت، پلاک کوبی شده و به کشتارگاههای صنعتی ارسال می شوند.
وی گفت: سرمایه گذاریهای بسیار عظیمی در زمینه کشتارگاههای صنعتی در سیستان و بلوچستان انجام شده که باید در شرایط کنونی به بهترین شکل از ظرفیت آنها برای کنترل بازار گوشت کشور استفاده کرد.
او افزود: دولت در بخش کشتارگاهها و صنایع بسته بندی بیش از چهار هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در این استان کرده است.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: طی چند سال اخیر فعالیت کشتارگاهها و صنایع بسته بندی در این استان بسیار مطلوب بوده و باید به بهترین شکل از زیرساختها استفاده کرد.
آزاد اظهار داشت: با توجه به موقعیت خاص جغرافیایی استان و قرار گرفتن در همسایگی دو کشور افغانستان و پاکستان و تامین زیرساختهای لازم برای فعال کردن بخش دام، سیستان و بلوچستان می تواند نقش بسزایی در تامین نیاز گوشت کشور همانند گذشته ایفا کند.
وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان دارای ظرفیتهای دامی و صنایع جانبی مناسبی شامل کشتارگاههای صنعتی و بسته بندی است و پرواربندی دام افزون بر احیای دام بومی استان می تواند نیازهای کوتاه مدت و بلند مدت گوشت کشور را به خوبی تامین کند.
او اظهار داشت: اکنون دولت همانند گذشته به سیستان و بلوچستان به عنوان مرکز قرنطینه و تنظیم بازار گوشت کشور نگاه ویژه ای دارد که این خود نشاندهنده توانمندی و ظرفیت خاص این استان است.
وی افزود: با اعمال نگاه ویژه دولت به این منطقه، افزون بر تقویت صنعت دام بومی، فرصتهای شغلی مناسبی برای مردم ایجاد می شود که در امنیت پایدار سیستان و بلوچستان نقش بسزایی خواهد داشت.
استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به ظرفیتهای تولید گوشت در منطقه گفت: در این استان دو نژاد گاو دشتیاری و گاو سیستانی وجود دارد که منحصر به فرد است و می تواند مورد توجه بیشتر دولت برای جلوگیری از انقراض و توسعه فرآورده های دامی آنها قرار گیرد.
وی افزود: از سوی دیگر موقعیت راهبردی و ژئوپلتیکی سیستان و بلوچستان به عنوان دروازه آسیای جنوب شرق می تواند موجب تامین مواد غذایی مورد نیاز کشور از کشورهای همسایه شود.
او ادامه داد: قانونمند شدن واردات دام نه تنها از قاچاق آن جلوگیری می کند بلکه با گذراندن مراحل قرنطینه ای و منجمد کردن گوشت، سلامت شهروندان به لحاظ پیشگیری از ابتلا به بیماریهای مشترک دام و انسان هم تامین می شود.
وی با تشریح ظرفیتهای مختلف سیستان و بلوچستان گفت: این استان در کنار ظرفیت مرز، سالانه ظرفیت پرواربندی بیش از 300 هزار راس دام را دارد که می تواند افزون بر اشتغال سه هزار خانواده 50 درصد نیاز گوشت کشور را نیز تامین کند.
سیستان و بلوچستان دارای حدود هزار کیلومتر مرز زمینی مشترک با کشور پاکستان است.

ارسال شده در مورخه : یکشنبه، 23 بهمن، 1390 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 226
بازدید ديروز : 14,624
تبلیغات


 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir