صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

صنایع: دولت بايد کشاورزي را حمايت کند
اخبار صنایع وابستهدولت بايد کشاورزي را حمايت کند......

رئيس سازمان جهاد کشاورزي استان همدان ضمن تاکيد بر توسعه بخش کشاورزي گفت: دولت بايد بيش از پيش کشاورزي را مورد حمايت قرار دهد.
مهندس عليرضا رنجبر ضرابي در گفتگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري آريا،اظهار داشت:آماده کردن زيرساخت ها،جلوگيري از واردات بي رويه و همچنين ارائه تسهيلات ارزان قيمت با دوران مشارکت طولاني مي تواند کشاورزي کشور را  به آينده اميدوار سازد.
وي دو پارامتر ايجاد اشتغال در بخش کشاورزي را را سرمايه گذاري و بالا بردن توان توليد دانست و گفت:شکوفايي و توسعه جامعه روستايي نيازمند توجه گسترده مسئولين است و اين مهم بايد در اولويت قرار گيرد.
رئيس سازمان جهاد کشاورزي استان همدان ايجاد صنايع تبديلي را مهمترين راهکار براي توسعه کشاورزي دانست و تصريح کرد:لازمه ايجاد ارزش افزوده در بخش کشاورزي صنايع تبديلي است.لذا براي رسيدن به اشتغال پايدار و توسعه بخش کشاورزي بايد  زمينه هاي گسترش صنايع پائين دستي را مد نظر قرار دهيم.
وي به فعاليت واحدهاي صنايع تبديلي که از جهاد کشاورزي استان مجوز گرفته اند اشاره کرد و گفت: طي 7سال گذشته 132مجوز ايجاد صنايع تبدلي به متقاضيان داده شده است که در حال حاز 128 واحد آن فعال است که اين امر نشان از توجه دولت به ايجاد صنايع تبديلي در بخش کشاورزي دارد اما بايد گفت:با توجه به پتانسيل موجود همدان  نيازمند صنايع تبديلي بزرگ مي باشد.
رنجبرضرابي ميزان توليدات همدان را بيش از 8/4ميليون برآورد کرد و گفت:اين ميزان توليد باعث شده است استان همدان 5/4درصد کل توليدات بخش کشاورزي کشور را به خود اختصاص دهد.
وي افزايش توليد را به عنوان مهم ترين عامل اشتغال ارزيابي کرد و بيان داشت:در حال حاضر يک سوم شاغلين استان در بخش کشاورزي فعاليت مي کنند که اميداست با برنامه ريزي اصولي اشتغال در بخش کشاورزي گسترش يابد.
رئيس سازمان جهاد کشاورزي استان همدان تنوع در فعاليت هاب بخش را يکي از برنامه هاي جهاد کشاورزي خواند و افزود:اگر بخواهيم شاهد آباداني روستاها باشيم بايد کشاورزي کشور را از معيشتي بودن خارج نمائيم و با ترويج و آموزش کشاورزان را به فعاليت هاي گوناگون ترغيب سازيم تا اقتصاد روستايي دچار مشکل نشود.
آبياري تحت فشار از ديگر مواردي بود که رنجبرضرابي به آن اشاره کرد و بيان داشت: طبق برنامه سالانه 8هزار هکتار از اراضي کشاورزي استان به سيستم آبياري تحت فشار مجهز مي شود اما در سال جاري با برنامه هاي صورت گرفته پيش بيني مي کنيم تا پايان سال جاري اين مهم به 15هزار هکتار برسد.
وي کل اراضي آبي استان را 265هزارهکتار اعلام کرد و گفت:تا پايان سال جاري بيش از 105هزار هکتار از مزارع آبي همدان تحت پوشش آبياري نوين قرار مي گيرد و با توجه به  خورد بودن و کمي مساحت، يک سوم اين ازاضي آبي  نمي توانند به اين سيستم مجهز شوند لذا طبق برآورد به عمل آمده مي توان گفت:تنها 70هزار هکتار از زمين هاي آبي استان در انتظار آبياري تحت فشار مي باشد که تلاش مي شود اين مهم نيز در آينده نچندان دور تحت آبياري نوين قرار گيرد.
خاطر نشان مي کنم در استان همدان 142هزار نفر در بخش هاي مختلف کشاورزي به فعاليت مشغول هستند. که با فعاليت اين تعداد بهره بردار بيش از 4ميليون 800هزار تن محصول توليد مي شود و بايد اضافه کنم سهم ارزش افزوده اين ميزان توليد 2هزار ميليارد تومان برآورد شده است.

ارسال شده در مورخه : شنبه، 8 بهمن، 1390 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 8,124
بازدید ديروز : 5,681
تبلیغات


 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir