صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

صنایع: كانون بيماري تب برفكي كنترل شده است
اخبار صنایع وابستهكانون بيماري تب برفكي كنترل شده است......

به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، سيد محسن دستور ظهر امروز در جريان بازديد از طرح‌هاي توسعه‌اي دامپزشكي در اردبيل اظهار داشت: در ارتباط با بيماري تب برفكي نگراني‌هايي در كشور به ويژه در استان‌هاي شمال غربي از جمله استان‌هاي آذربايجان و گيلان داشتيم كه سعي شد با كنترل و مراقبت لازم اين مشكل نيز برطرف شود.
وي ادامه داد: سازمان بهداشت جهاني نيز براي منطقه آسيا درباره اين بيماري هشدار جدي داده بود و اقداماتي از سوي سازمان دامپزشكي و همكاران در استان‌ها در سال گذشته و امسال انجام شده است.
اين مسئول خاطرنشان كرد: در حال حاضر از لحاظ بروز كانون‌هاي بيماري تب برفكي در كشور در شرايط خوبي قرار داريم و از تعداد كانون‌ها نيز كاسته شده است.
دستور اضافه كرد: امسال واكسيناسيون عليه بيماري تب برفكي انجام داديم و در حال حاضر كمترين تعداد كانون اين بيماري نسبت به سال 88 و 89 را در كشور داريم و وضعيت تقريبا طبيعي است.
وي ابراز اميدواري كرد؛ با مراقبت‌هاي كامل توليدكنندگان و دامداران امسال از لحاظ كنترل بيماري تب برفكي وضعيت بهتري را شاهد باشيم.
رئيس سازمان دامپزشكي كشور در بخش ديگري از سخنان خود با يادآوري اينكه ريشه‌كني طاعون گاوي مهم‌ترين رويداد در حوزه دامپزشكي است، بيان داشت: اين اتفاق براي نخستين‌بار در سطح جهان از سوي سازمان بهداشت جهاني به طور رسمي اعلام شد.
دستور تصريح كرد: خطر اين بيماري در كشور ايران نيز وجود داشت و ما هم از ناحيه شرق و ناحيه غرب در معرض اين بيماري بوديم و خداوند را شاكريم كه با ريشه‌كني اين بيماري خطر ابتلاي دام‌ها به آن و وارد آمدن خسارات فراوان به مردم كشورمان رفع شده است.
وي اظهار داشت: وظيفه دامپزشكي كشورمان اعمال مراقبت‌ها به صورت كامل و مطلوب بعد از ريشه‌كني بيماري طاعون گاوي است تا شاهد شيوع مجدد اين بيماري نباشيم و توليدكنندگان هم بيشتر بايد مراقب كارشان باشند تا ما بتوانيم اين شرايط سالم را در كشورمان همچنان نگه داريم.
به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، رئيس سازمان دامپزشكي كشور در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به اينكه سالانه بيش از 900 هزار تن گوشت قرمز و 1.5 ميليون تن گوشت سفيد مرغ در ايران توليد مي‌شود، بيان داشت: بالغ بر 20 هزار واحد مرغداري در سطح كشور در حال حاضر با ظرفيت مختلف به توليد مشغولند كه توليدات آنها شامل اقسام مختلف مواد پروتئيني مي‌شود.
دستور با اشاره به افزايش سرانه مصرف گوشت مرغ در ايران از اوايل انقلاب تاكنون خاطرنشان كرد: ميزان متوسط مصرفي اين فرآورده دامي اكنون در ايران به حدود 22 كيلوگرم رسيده در حالي كه اين رقم در خيلي از كشورها 11 كيلوگرم است.
وي ايران را از جمله كشورهايي عنوان كرد كه با سرمايه‌گذاري‌هاي انجام شده در زمينه صنعت دام سنگين و دام سبك هم از لحاظ توليد فرآورده‌ها و هم از نظر سرانه مصرف جزو كشورهاي داراي رتبه بالاست.
اين مسئول يادآور شد؛ بيش از 750 هزار تن تخم مرغ و بيش از 10 ميليون تن شير در سال در ايران توليد مي‌شود و در قسمت آبزيان نيز اين رقم از 600 هزار تن در سال فراتر مي‌رود.
دستور با اشاره به اينكه ايران بيش از يك ميليارد قطعه جوجه‌ريزي در سال در مرغداري‌ها انجام مي‌شود، گفت: يكي از استان‌هايي كه در زمينه توسعه صنعت طيور اقدامات خوبي در آن انجام شده استان اردبيل است.

ارسال شده در مورخه : شنبه، 8 مرداد، 1390 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 7,248
بازدید ديروز : 4,441
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir