صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

صنایع: بسته‌های حمایتی دامداران منتظر اجرای وزارت جهاد کشاورزی است
اخبار صنایع وابستهبسته‌های حمایتی دامداران منتظر اجرای وزارت جهاد کشاورزی است ......

سعید سلطانی سروستانی در مورد بسته‌های حمایتی از دامداران گفت: برای اصلاح مصرف انرژی در دامداری‌ها بعد از اجرای هدفمندی یارانه‌ها قراردادی با معاونت امور دام منعقد شد و این اتحادیه مسئولیت اجرای آن را برعهده گرفت. 
مدیرعامل اتحادیه دامداران کشور افزود: در ابتدا لازم بود به عنوان طرح بهینه‌سازی سوخت، واژه نوسازی تجهیزات گاوداری‌ها هم اضافه شود تا این طرح فراگیر شده و با اجرای آن هزینه‌های گاوداری‌ها کاهش و به تولید پایدار منجر شود. 
وی افزود: هفته گذشته صورتجلسه‌ای با معاونت امور دام تنظیم و واژه نوسازی تجهیزات در گاوداری‌ها هم به عنوان طرح اضافه شد و هم‌اکنون منتظر ابلاغ از سوی معاونت امور دام هستیم تا به استانها ابلاغ شود. 
سلطانی افزود: فرم‌های ثبت‌نام آماده شده و اتحادیه استانها هم برای ثبت‌نام آماده‌اند که در صورت ابلاغ از سوی معاونت امور دام به زودی اجرایی خواهد شد. 
مدیرعامل اتحادیه دامداران کشور در پاسخ به این سؤال که در مدت 5 ماه منتظر اضافه کردن همین واژه بودید؟ گفت: طرح اجرای بهینه سازی مصرف سوخت در دامداریها از اول بهمن ماه سال گذشته ابلاغ شده و به دلیل اینکه اجرای طرح جامعیت داشته باشد لازم بود که این کار صورت گیرد و در طول این مدت مقدمات کار برای اجرا هم آماده شده است. 
سلطانی افزود: وام‌های بهینه‌سازی سوخت دامداری‌ها با کارمزد 4 درصد پرداخت خواهد شد و بخشی هم از طریق صندوق توسعه حمایت از توسعه کشاورزی به صورت بلاعوض در اختیار دامداران قرار می‌گیرد. 
وی در مورد تجهیزاتی که لازم است در گاوداری‌ها استفاده شود، گفت: به عنوان مثال استفاده از پلیت‌کولر به جای شیر سردکن معمولی که در عملیات سرد شدن شیر تا 4 ساعت زمان می‌برد اما با استفاده از این دستگاه به صوت آنی خنک می‌شود که علاوه بر صرفه‌جویی در مصرف انرژی باعث کاهش بار میکروبی شیر می‌شودو شیر با کیفیت تولید که کارخانجات نیز 10 درصد مبلغ بیشتری برای آن می پردازند. 
مدیرعامل اتحادیه دامداران کشور همچنین استفاده از فیدر برای مخلوط کردن علوفه اشاره کرد و گفت: استفاده از این دستگاه ریخت و پاش علوفه را کاهش داده و عملیات مخلوط کردن را به خوبی انجام می‌دهد که باعث جلوگیری از پرت غذا و کاهش هزینه تمام شده خواهد شد. 
وی افزود: استفاده از شیردوش‌های با کیفیت و استاندارد که مشکلات پستانی گاو را کاهش داده و نوسانات کاهش شیر را هشدار می‌دهد. همچنین استفاده از آبگرمکن‌های خورشیدی از مواردی است که برای بهینه‌سازی مصرف انرژی مدنظر است و قرار است به عملیات اجرایی اضافه گردد. 
مدیرعامل اتحادیه دامداران کشور در مورد تسهیلات برای خرید اسپرم جنین و تلیسه نیز گفت: از برنامه اجرائی این طرح اطلاعی ندارم زیرا به‌رغم اینکه اتحادیه دامداران می‌توانست گزینه خوبی برای اجرای طرح در کل کشور باشد،تا کنون این اتحادیه را در اجرا دخالتی نداده‌اند. 
وی افزود: اتحادیه دامداران به سبب اشراف کاملی که بر وضعیت دامپروری کشور دارد حتی در صورت نیاز به واردات می‌توانست راهنمای خوبی باشد. 
سلطانی گفت: به‌رغم تأکید رئیس جمهور بر واگذاری تصدی گریها و واگذاری کار به بخش خصوصی اما هنوز بعضی از رده های پایین دولتی حاضر به این واگذاری نیستند و اجازه نمی‌دهند اتحادیه‌های نوپا در جامعه رشد کنند. 
مدیرعامل اتحادیه دامداران کشور در خصوص تحویل سوخت ارزان 165 ریالی به دامداران گفت: این طرح انجام شد اما نمی‌توانست جوابگوی افزایش قیمت سوخت گازوئیل باشد و افزایش قیمت سوخت با افزایش 40درصدی کرایه‌های حمل‌ونقل، سهم هزینه حمل از هزینه علوفه را که قبلاً‌ 7 الی 8 درصد بود به 13 درصد رساند و در این میان 5 درصد از افزایش قیمت علوفه مربوط به افزایش هزینه های حمل و نقل است. 
مدیرعامل اتحادیه دامداران کشور همچنین در خصوص توزیع گندم ارزان قمیت که جزو بسته‌های حمایتی بود، گفت: گندم ارزان قیمت که قرار بود توسط اتحادیه‌های مرکزی توزیع شود 50 درصد آن توسط بخش دولتی صورت می‌گیرد. 
سلطانی افزود: در گام نخست بخش دولتی 500 هزار تن گندم ارزان‌قیمت را در استانها توزیع کرد که این کار می‌توانست به صورت طولانی‌مدت انجام شود تا قیمت علوفه را در بازار کنترل کند. 
وی گفت: تا اوایل اسفندماه 770 هزار تن گندم ارزان قیمت توزیع شده و هنوز 230 هزار تن آن در دسترس دامداران قرار نگرفته است که قرار است در آینده نزدیک توسط اتحادیه های مرکزی توزیع گردد. 
به گزارش خبرگزاری فارس بعد از اجرای هدفمندی یارانه‌ها دولت برای حمایت از مرغداران بسته‌های حمایتی در نظر گرفت که پرداخت وامهای 10 تا 100 میلیون تومانی برای خرید تلیسه، توزیع یک میلیون تن گندم ارزان قیمت 175 تومانی تا آخر سال 89، بهینه سازی سوخت 17 هزار و 500 واحد مرغداری طی 5 سال و 4 هزار و 550 واحد در سال 90، همچنین توزیع 150 میلیون لیتر گازوئیل ارزان قیمت 165 ریالی و دریافت مابه‌التفاوت 150 تومان از مرغدار تا آخر سال از محتوای آن بود. 

.

ارسال شده در مورخه : یکشنبه، 18 اردیبهشت، 1390 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 1,663
بازدید ديروز : 7,315
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir