صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

کشتار میلیون‌ها جوجه متوقف می‌شود
داخلی
هر سال میلیاردها جوجه خروس یک روزه معدوم می‌شوند اما اکنون یک فناوری جدید به میدان آمده است تا جوجه‌خروس‌ها را «در نطفه خفه کند» تا نیازی به کشتار جوجه‌ها از جمله خفه کردن آنها با گاز دی‌اکسید کربن نباشد...


به گزارش مرکز اطلاع رسانی طیور ایران به نقل از ایرنا هر سال میلیاردها جوجه خروس یک روزه معدوم می‌شوند اما اکنون یک فناوری جدید به میدان آمده است تا جوجه‌خروس‌ها را «در نطفه خفه کند» تا نیازی به کشتار جوجه‌ها از جمله خفه کردن آنها با گاز دی‌اکسید کربن نباشد.

در صنعت مرغ و تخم‌مرغ جوجه خروس‌ها کارایی ندارند زیرا در آینده نه تخم خواهند گذاشت و نه گوشت آنها مانند گوشت مرغ مناسب مصرف خوراکی است. به همین علت هر سال حدود هفت میلیارد جوجه خروس یک روزه در جهان از بین می روند. استفاده از گاز دی‌اکسید کربن برای خفه کردن جوجه‌ها یکی از این روش‌ها است و در برخی جاها نیز جوجه‌ها را با دستگاه‌های مخصوصی سلاخی می‌کنند.

حالا محققان راه حلی برای این مساله مطرح کرده اند و آن این است که از طریق مهندسی ژنتیکی از رشد نطفه جوجه خروس در داخل تخم مرغ و تبدیل آن به جوجه جلوگیری شود.

با استفاده از این فناوری تمام جوجه‌های به دنیا آمده در این آزمایشگاه جوجه مرغ هستند و هیچ جوجه خروسی سر از تخم بیرون نمی‌آورد. «سینامون» یکی از محققان این پروژه می‌گوید گروه تحقیقاتی او یک ویژگی ژنتیکی مرتبط با جنسیت ابداع کرده که از شکل گیری جنین جوجه خروس در درون تخم مرغ جلوگیری می‌کند.

به گفته این محققان، تخم‌مرغ‌های به جا مانده با این روش می‌توانند برای مقاصد دیگری مانند تغذیه حیوانات مورد استفاده قرار گیرند. بنا بر این گزارش، محققان می‌گویند در صورت کار جدی روی این پروژه تا دو سال آینده می‌توان این فناوری را در مراکز جوجه‌ریزی و پرورش مرغ مورد استفاده قرار داد و به این ترتیب یکی از مسائل مهم در این صنعت حل خواهد شد.

ارسال شده در مورخه : شنبه، 14 مرداد، 1402 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 5,860
بازدید ديروز : 7,953
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir