صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

مرغداران تولید مرغ را متوقف می‌کنند
داخلی
رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه نرخ منطقی هر کیلوگرم مرغ برای مصرف‌کنندگان ۷۵ هزار تومان است، گفت: مرغداران ما نرخ مصوب را قبول ندارند...


به گزارش مرکز اطلاع رسانی طیور ایران به نقل از خبرآنلاین رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه نرخ منطقی هر کیلوگرم مرغ برای مصرف‌کنندگان ۷۵ هزار تومان است، گفت: مرغداران ما نرخ مصوب را قبول ندارند.

براساس اعلام معاون بازرگانی وزارت جهادکشاورزی، به دلیل افزایش هزینه‌های تولید مرغ و برای استمرار تولید، قیمت مصوب مرغ از ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان به ۶۳ هزار تومان افزایش یافت.

قیمت ۶۳ هزار تومانی برای مرغ مصوبه ستاد تنظیم بازار بوده و به تایید معاون بازرگانی وزیر جهاد کشاورزی هم رسیده است.

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار تهران هم در این باره اعلام کرد: قیمت مرغ گرم از امروز در میادین تره‌بار تهران ۶۰ هزار و ۶۰۰ تومان عرضه می‌شود.

محمد یوسفی، رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی، با اشاره به اینکه افزایش نرخ مصوب مرغ اصلا برای مرغداران به صرفه نیست؛ به خبرآنلاین گفت:" نرخ ۶۰ هزار تومانی برای پارسال و اوایل امسال بوده است و افزایش هزینه‌ها باعث شده‌است تا مرغداران ما این نرخ مصوب را قبول نداشته‌باشند. "

یوسفی در ادامه افزود:" جهاد کشاورزی افزایش ۵ درصدی را برای قیمت مرغ لحاظ کرده‌است، اما هزینه‌های تولید بیش از ده برابر شده‌است و دولت در حال حاضر از جیب مرغداران به مردم یارانه می‌دهد. "

یوسفی در ادامه در پاسخ به این پرسش که نرخ منطقی مرغ برای مصرف کننده باید چقدر باشد؛ گفت:" نرخ منطقی برای هر کیلوگرم مرغ برای مصرف‌کنندگان باید ۷۵ هزار تومان باشد. "

مرغداران تولید را متوقف خواهند کرد

یوسفی در ادامه در خصوص افزایش هزینه‌های تولید گفت:" قیمت جوجه یک روزه از ۲ هزار تومان در دو ماه گذشته امروز به ۱۵ هزار تومان رسیده‌است و تولیدکنندگان جوجه نیز با جوجه ۲ هزار تومانی ضرر می‌کردند و تعداد زیادی ازآن‌ها ورشکسته شدند و ما نیز از ضرر آن‌ها خوشنود نبودیم، اما در حال حاضر شرایط برای مرغ نیز به همین شکل است و اگر بهبودی حاصل نشود و قیمت‌ها اصلاح نشود، مرغداران نیز تولید را متوقف خواهند کرد و برای یک دوره مرغداری را تعطیل خواهند کرد. "

یوسفی در آخر افزود:" جوجه ریزی از ۱۴۰ میلیون در ماه امروز به ۹۰ میلیون در ماه رسیده‌است. "

گفتنی است که در حال حاضر کمترین رقم اعلامی برای هر کیلو مرغ در خرده‌فروشی‌های تهران ۶۵ هزار تومان است، اگرچه در برخی مناطق و بعضی فروشگاه‌ها این محصول حتی با قیمت ۸۰ تا ۹۰ هزار تومان هم عرضه می‌شود.

دولت از یک‌ماه پیش با توزیع مرغ منجمد تلاش کرد قیمت را در بازار تنظیم کند. مرغ منجمد هم‌اکنون با قیمت مصوب ۴۳ هزار و ۵۰۰ تومان در حال توزیع است، اما نتوانسته قیمت مرغ گرم را کاهشی کند.

پیش از این، محمدرضا صدیق‌پور، دبیر انجمن جوجه یک‌روزه درباره دلایل افزایش قیمت مرغ گفته بود: قیمت نهاده از ۲۱ اردیبهشت ماه سال‌جاری حدود شش برابر شد، به طوری که قیمت ذرت از یک هزار و ۹۰۰ تومان به ۱۱ هزار و ۳۰۰ تومان و قیمت سویا از ۳ هزار تومان به ۱۷ هزار تومان رسید.

به گفته او، اگر دولت می‌خواست متناسب با قیمت نهاده اقدام به قیمت‌گذاری کند، باید قیمت مرغ زنده حدود ۴۹ هزار تومان و قیمت مرغ گرم حدود ۷۰ هزار تومان به‌دست مردم می‌رسید.

 

ارسال شده در مورخه : چهارشنبه، 11 آبان، 1401 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 5,918
بازدید ديروز : 7,953
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir