صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

علت افزایش مجدد قیمت مرغ
داخلی
دبیر کانون مرغداران گوشتی تصریح کرد: ذرت، سویا در دو نوبت ۳۰ درصد گران شد. قیمت جوجه چندین ماه است حدود ۲برابر نرخ مصوب شده، اما چرا دستگاه های نظارتی بر روی این اقلام...


به گزارش مرکز اطلاع رسانی طیور ایران به نقل از ایسنا پرویز فروغی در پاسخ به چرایی افزایش قیمت مرغ در روزهای اخیر، گفت: وقتی دستوری بر روی مرغ قیمت گذاری می شود و در مقابل تغییر قیمت نیز مقاومت صورت می گیرد رغبت به جوجه ریزی کاهش مییابد. همچنین وقتی تولیدکننده جوجه یکروزه را ۸۰۰۰ تا۹۰۰۰ تومان خریداری می کند و ذرت و سویا نیز دیر به دستش می رسد انگیزه خود را برای تولید از دست می دهد.

وی ادامه داد: قیمت تمام شده مرغ زنده برای تولیدکننده کمتر از ۲۰ هزارتومان نیست و سوال اینجاست که چرا مرغدار باید مرغ زنده خود را با قیمت مصوب ۱۷هزارو۱۰۰ تومان بفروشد و ضرر کند؟

دبیر کانون مرغداران گوشتی اضافه کرد: اگر دستگاه های متولی تولید نمی‌توانند قیمت جوجه یکروزه را کنترل کنند و به نرخ مصوب ۴۲۰۰ تومان برسانند پس باید قیمت مرغ را اصلاح کنند. نمی توان انتظار داشت که همه مولفه های تولید گران شود ولی محصول نهایی افزایش قیمت نداشته باشد.

وی با بیان اینکه افزایش قیمت مرغ در روزهای اخیر ناشی از کمبود جوجه ریزی و کاهش رغبت مرغداران برای تولید است، گفت: سیاست های نادرست تولید را کاهش می دهد و اگر همین رویه ادامه داشته باشد ممکن است قیمت مرغ از ۳۰ هزارتومان هم بالاتر رود.

فروغی در پاسخ به این سوال که گفته می شود مرغداران مرغ هایشان را به بازار عرضه نمی کنند تا با درخواست افزایش قیمت آنها موافقت شود، آیا چنین موضوعی صحت دارد یا خیر؟ گفت: چنین چیزی امکان پذیر نیست. زیرا میزان جوجه ورودی، نهاده دریافتی و مرغ خروجی در سامانه ها ثبت می شود و دستگاه های نظارتی از صفر تا صد تولید را زیر نظر دارند بنابراین مرغدار نمی تواند مرغ هایش را نگه دارد. از طرفی نگهداری مرغ بیش از دوره مشخص صرفه اقتصادی برای مرغدار ندارد و به نوعی هزینه اضافی است.

به گفته وی اینکه میزان جوجه یکروزه کم است و قیمت آن بالاست تقصیر تولیدکننده نیست و تولیدکننده با این نوسانات مولفه های تولید امنیت و انگیزه برای تولید ندارد.

دبیر کانون مرغداران گوشتی تصریح کرد: ذرت، سویا در دو نوبت ۳۰ درصد گران شد. قیمت جوجه چندین ماه است حدود ۲برابر نرخ مصوب شده، اما چرا دستگاه های نظارتی بر روی این اقلام نظارتی ندارند؟ چرا به این مسائل رسیدگی نمی‌شود؟

وی در پایان گفت: سیاست های دولت تبعیض آمیز و به نفع زنجیره های تولید است؛ به طوری که شنیده می شود تخم مرغ های نطفه داری که با ارز۴۲۰۰ وارد شده اکثرا دراختیار زنجیره ها قرار گرفته درصورتی که ۱۵ درصد مرغ کشور توسط زنجیره ها تولید می‌شود و ۸۵ درصد مابقی تولید مرغ توسط مرغداران جزیره ای صورت می گیرد. اینگونه تصمیم گیری های تبعیض آمیز جز نابودی مرغداران جزیره ای هیچ مزیت دیگری درتولید کشور به دنبال نخواهد داشت.

ارسال شده در مورخه : سه شنبه، 4 خرداد، 1400 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 6,882
بازدید ديروز : 4,441
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir