صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

کمبودی در بازار مرغ وجود ندارد
داخلی
رضایی گفت: در اردیبهشت‌ماه سال جاری با ۱۱۵ میلیون قطعه جوجه‌ریزی هیچ کاهشی در تولید گوشت مرغ اتفاق نیفتاده و افزایش قیمت گوشت مرغ در بازار به واسطه تغییر هزینه‌های تولید و نگهداری برای ...


به گزارش مرکز اطلاع رسانی طیور ایران افزایش نرخ مرغ از کیلویی ۱۱ هزار تومان به ۱۳ هزار تومان و اکنون ۲۰ هزار تومان باعث نارضایتی مردم شده است، گرانی مرغ مانند بسیاری از موارد دیگر، نخست در بازار و سپس از طریق مصوبه ستاد تنظیم بازار به‌طور رسمی اعلام می‌شود. در این میان متولیان و فعالان صنعت مرغ، دلایل گوناگونی برای وضع نابسامان قیمت‌ها طی روزها و هفته‌های اخیر در این بازار عنوان می‌کنند که در نهایت به افزایش تمام‌شده نرخ تولید ختم می‌شود.

آنچه قابل‌بحث است نگرانی مصرف‌کنندگان است؛ افزایش قیمت گوشت مرغ باعث می‌شود این ماده پروتئینی به تدریج از سبد غذایی مردم حذف شود. ماده‌ای که به دلیل قیمت تقریباً مناسبش، جایگزینی برای گوشت قرمز و غذاهای گران‌قیمت دریایی به شمار می‌رفت.

در مقابل این نگرانی‌ها دیدگاه عده‌ای هم آن است که دولت باید با تأمین نهاده با نرخ مناسب، قیمت تمام‌شده تولید را کاهش دهد تا حاشیه سودی برای تولیدکنندگان وجود داشته باشد و یا کمک‌هزینه‌ای را به عنوان یارانه به مردم پرداخت کند. البته بر اساس تجربه‌های قبلی انجام هرکدام از این پیشنهادها ناممکن و مصرف‌کننده به‌ناچار، پس از مدت زمانی خود را با این شرایط نیز سازگار خواهد کرد.

کمبودی در بازار مرغ وجود ندارد

بسیاری بر این باور هستند که کمیابی گوشت مرغ باعث گرانی آن شده است. فعالان این بازار به ویژه فروشندگان با تأکید بر کمبودهای اخیر مرغ برای عرضه می‌گویند "کاهش عرضه مرغ به گرانی این ماده غذایی دامن زده است اگرچه هزینه‌های تولید نیز افزایش یافته است اما با کمبود گوشت مرغ، افزایش نرخ، شدت بیشتری گرفته است". حتی شنیده می‌شود آشپزخانه‌ها، رستوران‌ها و تالارهایی که پس از شیوع کرونا به‌تازگی شروع به فعالیت کرده‌اند به دلیل دشواری تهیه مرغ با مشکلاتی فراوان روبرو شده‌اند.

بر این اساس به نظر می‌رسد ایجاد شرایط گرانی در بازار مرغ به غیر از موارد دیگر با شیوع ویروس کرونا هم مرتبط است زیرا از ابتدای ورود این بیماری، بازار مرغ با مشکلاتی مانند کاهش تقاضا، افت قیمت‌ها، کمبود نهاده‌های خوراک طیور و کاهش نقدینگی روبه‌رو شد. این روند تا جایی ادامه یافت که بنا بر اظهارات مسئولان، پس از شیوع کرونا ضرر تولید کنندگان این صنعت به بیش از شش هزار میلیارد تومان یعنی یک‌چهارم سرمایه در گردش این صنعت رسیده و لطمه سنگینی بر صنعت طیور کشور وارد آمده است.

با وجود چنین آسیب‌هایی، تولیدکنندگان، جوجه‌ریزی خود را کاهش داده و پیامد این اقدام اکنون در بازار نمایان شده است. مرتضی رضایی، معاون امور دام وزیر جهاد کشاورزی دراین‌باره گفته است: "در اردیبهشت‌ماه سال جاری با ۱۱۵ میلیون قطعه جوجه‌ریزی هیچ کاهشی در تولید گوشت مرغ اتفاق نیفتاده و افزایش قیمت گوشت مرغ در بازار به واسطه تغییر هزینه‌های تولید و نگهداری برای مرغداران است، ضمن اینکه هیچ کمبودی در مورد گوشت سفید در بازار وجود ندارد و حتی مازاد تولید وجود دارد. "

معاون امور دام وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه قیمت گوشت مرغ از تیرماه سال گذشته تاکنون ثابت بوده است، افزود: دستمزدها و هزینه‌های مختلف تولید افزایش پیدا کرده و این تغییرات باید در قیمت مرغ اعمال شود.

منبع: ایمنا

ارسال شده در مورخه : شنبه، 7 تیر، 1399 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 6,303
بازدید ديروز : 9,641
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir